OVER ONZE KOEKEN

De naam Vondelkoeken dankt zijn naam aan het feit dat bakkerij Frans Ruhof in de jaren '70 met zijn zaak aan de Joost van den Vondellaan zat in Deventer.

Het geheime recept vindt zijn oorsprong in Raalte. Bakker Hein van de Luycken is met deze heerlijke zachte speculaas met krokante buitenkant begonnen na de oorlog. In de jaren 70 werd geheime recept verder ambachtelijk ontwikkeld en gebakken. 

Het recept is al die tijd bewaard gebleven, waardoor we deze smakelijke en tongstrelende allerlekkerste koeken jaren later nog steeds met trots kunnen presenteren. Vandaag de dag nog gebruiken wij dezelfde ingrediënten op dezelfde ambachtelijke manier van vroeger alleen nu hebben we meer dan alleen maar speculaas.
Het bloem en de roomboter zijn de basis wij hebben nu 8 verschillende koeken.
Het is dan ook een prachtig gegeven dat de kleinzoon van Frans, Gijs Ruhof de familietraditie van het koeken bakken 35 jaar na dato gaat voortzetten.

We willen u niet langer onthouden van de lekkerste koeken van Nederland. Het product wordt ambachtelijk gemaakt en kent drie gewichten 75 gram, 250 gram en 500 gram. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft ontvang u onze koeken thuis.

TipWist u dat u onze koeken kan invriezen!! Ja u leest het goed, koeken invriezen, door de speciale zachte structuur kunt u deze wel 6 maanden lang bewaren zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Tip voor u, als u deze koeken wilt eten haalt u de koeken 45 minuten voor het nuttigen uit de vriezer en geniet u op alle dagen van deze heerlijke ambachtelijke koeken.

Ontmoet

DE  BAKKER

Ik heet Gijs Ruhof en vondelkoeken maken is een traditie voortzetten van mijn opa Frans Ruhof.
 Vondelkoeken bereiden is een eerbetoon aan onze familie. ""Mensen worden blij door het eten van onze koek en daar krijg ik inspiratie door" aldus Gijs.
Share by: