Nieuw pand Vondeloeken

vondelkoeken • 24 juli 2023

Opa Frans (met rechts Gijs en Bob Ruhof) verrichte de opening van het nieuwe pand. 

Een groep mensen staat naast elkaar in een kamer.

Door de flink groeiende vraag groeide de bakkerij uit z´n jasje. Op het Indiëterrein vonden de ondernemers een nieuw pand. Opa Frans verrichte er deze week de opening. “Opa was vroeger bakker en bakte drie maanden per jaar vondelspeculaas volgens een geheim recept”, zegt Gijs. “Zijn speculaas was beroemd in de hele regio en werd de basis voor de eerste Vondelkoek. Opa is heel trots op ons. ‘Dat is nooit zelf op dit idee ben gekomen’, zei hij. Maar dat is hij natuurlijk wel, want alles begon met opa’s geheim.”

Een groep mensen staat rond een tafel met daarop schalen vol koekjes.
door vondelkoeken 28 november 2025
De grootste pepernoot haalt de krant In de Tubantia verscheen deze week een mooi artikel over onze Vondelkoeken. Dit keer gaat het over een bijzondere creatie uit ons assortiment: de grootste pepernoot van Nederland. Een leuke vermelding die weer laat zien hoe sterk ambacht en creativiteit hier in Almelo samenkomen.
door vondelkoeken 28 februari 2025
Ontdek de vegan Speltkoek
Horeca koekje met nobel ameland ambachtelijke vondelkoeken
door vondelkoeken 14 mei 2024
Horeca koekje voor Nobel Ameland
artikel tubantia opening nieuw pand vondelkoeken
door vondelkoeken 25 juli 2023
Mooi artikel over de opening van onze nieuwe pand in de Tubantia
Vondelkoeken familie ruhof
door vondelkoeken 8 juni 2023
Interview met Bob en Monique b ij Twentse Familiebedrijven
lancering smink bruine boterkoek
door vondelkoeken 10 maart 2023
Vandaag lanceert chef Jan Smink zijn eigen Smink Bruine Boterkoek in samenwerking met Vondelkoeken.
Bob Ruhof oliebollenkoek tubantia
door vondelkoeken 23 december 2022
De Tubantia heeft een mooi artikel geschreven over onze Oliebollenkoek
Gijs Ruhof ambachtelijke koeken oliebollenkoek
door vondelkoeken 16 december 2022
"Mensen zijn echt benieuwd of de koek ook naar oliebollen smaakt."
Twentse  bierkoek foto ambachtelijke koeken
door Gijs Ruhof 17 juni 2021
Tubantia
binnenstebuiten met culinair chef alain caron
door Gijs Ruhof 18 maart 2021
Vondelkoeken te zien bij KRO/NCRV-programma ‘Binnenste Buiten’ Vondelkoeken is op 18 maart om 18.40 uur te zien geweest bij het programma ‘Binnenste Buiten’ van de KRO/NCRV. Binnenste Buiten biedt haar kijkers dagelijkse inspiratie voor een duurzamer leven. Eén van de onderdelen is de passie voor eten. Hiervoor staan wij als Vondelkoeken garant. In het programma laten we zien hoe wij een Bierkoek maken van begin tot eind. Naast ons verhaal over de Bierkoek gaat culinair chef Alain Caron aan de slag met onze Bierkoek. Alain Caron is een Nederlandse kok met 14 verschillende kookboeken op zijn naam. Naast zijn optreden in het programma Binnenste Buiten is hij regelmatig te zien in programma’s zoals Masterchef Nederland en Keuringsdienst van Waarde. Wij vinden het prachtig dat hij aan de slag gaat met ons product. In de uitzending van 18 maart maakt Alain een heerlijk dessert met onze Bierkoek. Bekijk hier de hele uitzending van Binnenste Buiten. Foto Anthony van Duiven, Alain Caron en Gijs Ruhof
Show More