Mooi Artikel in MKB Magazine
Gijs Ruhof • 4 januari 2020
Al meer dan 40.000 verkochte Vondelkoeken in binnen- en buitenland! Kleinzoon Gijs Ruhof (20 jaar) doorliep in 2016 zijn stage bij sterrenrestaurant de Librije.
Zijn grootvader had in de jaren zeventig van de vorige eeuw een bakkerij waar hij volgens eigen geheim recept tot 1995 speciale speculaaskoeken bakte aan de Joost van den Vondelstraat.
MKB Deventer (pdf)

Vondelkoeken te zien bij KRO/NCRV-programma ‘Binnenste Buiten’ Vondelkoeken is op 18 maart om 18.40 uur te zien geweest bij het programma ‘Binnenste Buiten’ van de KRO/NCRV. Binnenste Buiten biedt haar kijkers dagelijkse inspiratie voor een duurzamer leven. Eén van de onderdelen is de passie voor eten. Hiervoor staan wij als Vondelkoeken garant. In het programma laten we zien hoe wij een Bierkoek maken van begin tot eind. Naast ons verhaal over de Bierkoek gaat culinair chef Alain Caron aan de slag met onze Bierkoek. Alain Caron is een Nederlandse kok met 14 verschillende kookboeken op zijn naam. Naast zijn optreden in het programma Binnenste Buiten is hij regelmatig te zien in programma’s zoals Masterchef Nederland en Keuringsdienst van Waarde. Wij vinden het prachtig dat hij aan de slag gaat met ons product. In de uitzending van 18 maart maakt Alain een heerlijk dessert met onze Bierkoek. Bekijk hier de hele uitzending van Binnenste Buiten. Foto Anthony van Duiven, Alain Caron en Gijs Ruhof