Vlogspeculaas gaat viral vanuit Almelose bakkerij
Gijs Ruhof • 9 december 2018
En daar stond hij ’s morgens in alle vroegte voor de deur van de bakkerij in Almelo: nationaal vlogpionier Enzo Knol met kameraad Bas Baas. Uitgedaagd door bakker Gijs Ruhof (19) van Vondelspeculaas en fan van het eerste uur.
,,Ik zag hem speculaas eten op één van zijn vlogs. Van die harde koek en heb hem een berichtje gestuurd dat we hier heel wat beters hebben. Met de uitnodiging om het hier zelf in mijn bakkerij te komen bakken.”

Vondelkoeken te zien bij KRO/NCRV-programma ‘Binnenste Buiten’ Vondelkoeken is op 18 maart om 18.40 uur te zien geweest bij het programma ‘Binnenste Buiten’ van de KRO/NCRV. Binnenste Buiten biedt haar kijkers dagelijkse inspiratie voor een duurzamer leven. Eén van de onderdelen is de passie voor eten. Hiervoor staan wij als Vondelkoeken garant. In het programma laten we zien hoe wij een Bierkoek maken van begin tot eind. Naast ons verhaal over de Bierkoek gaat culinair chef Alain Caron aan de slag met onze Bierkoek. Alain Caron is een Nederlandse kok met 14 verschillende kookboeken op zijn naam. Naast zijn optreden in het programma Binnenste Buiten is hij regelmatig te zien in programma’s zoals Masterchef Nederland en Keuringsdienst van Waarde. Wij vinden het prachtig dat hij aan de slag gaat met ons product. In de uitzending van 18 maart maakt Alain een heerlijk dessert met onze Bierkoek. Bekijk hier de hele uitzending van Binnenste Buiten. Foto Anthony van Duiven, Alain Caron en Gijs Ruhof