DE ONDERNEMER
Gijs Ruhof • 24 april 2018
Gijs Ruhof (18) scoort met Vondelkoeken naar oud Deventers familierecept
Jonge Almelose ondernemer Gijs Ruhof timmert aan de weg met het bakken en verkopen van Vondelkoeken volgens een oud recept van zijn opa. Die verkocht ze vooral in Deventer en omgeving, maar kleinzoon Gijs is hard bezig ze op veel meer plaatsen aan de man te brengen. In Almelo, maar ook in Goor, Nijverdal en Amsterdam. En ook in België liggen ze nu in de vitrines van met name speciaalzaken. Dat schrijft de Tubantia, editie Hengelo.

Vondelkoeken te zien bij KRO/NCRV-programma ‘Binnenste Buiten’ Vondelkoeken is op 18 maart om 18.40 uur te zien geweest bij het programma ‘Binnenste Buiten’ van de KRO/NCRV. Binnenste Buiten biedt haar kijkers dagelijkse inspiratie voor een duurzamer leven. Eén van de onderdelen is de passie voor eten. Hiervoor staan wij als Vondelkoeken garant. In het programma laten we zien hoe wij een Bierkoek maken van begin tot eind. Naast ons verhaal over de Bierkoek gaat culinair chef Alain Caron aan de slag met onze Bierkoek. Alain Caron is een Nederlandse kok met 14 verschillende kookboeken op zijn naam. Naast zijn optreden in het programma Binnenste Buiten is hij regelmatig te zien in programma’s zoals Masterchef Nederland en Keuringsdienst van Waarde. Wij vinden het prachtig dat hij aan de slag gaat met ons product. In de uitzending van 18 maart maakt Alain een heerlijk dessert met onze Bierkoek. Bekijk hier de hele uitzending van Binnenste Buiten. Foto Anthony van Duiven, Alain Caron en Gijs Ruhof